Wednesday, September 6, 2017

ALYAH BALIK KAMPUNG

Masa tu Aliyah nak balik kampung masa Aliyah dah sampai Ipoh Aliyah singgah rumah Tida kejap

lepastu hari dah nak gelap Aliyah pun terpaksa tidur situ kat situ ada sofa bed atok dan wan tidur situ

Aliyah cakap kat Adam Adam kita tidur bilik nombor dua tau Adam cakap takboleh Aliyah cakap

kenapa? Adam cakap sebab Adam nak tengok movie night dekat bilik yang ada tv tu Aliyah cakap ok

lepastu Adam dan Adeena gaduh Adeena nak Aliyah tidur dengan dia Adam pula nak tengok movie 

night jadi ayah teman Adam tengok movie night kat bilik nombor 2 Aliyah teman Adeena tidur 

dengan dia esok Aliyah balik kampung kat kampung Aliyah mandi kolam makam ais krim dan 

jumpa abang dengan kakak kat kampung

  




                                                                  see more..............

Total Pageviews